Menu

.      

Vaata tabelist, millised olid möödunud aasta registreeritud kuriteod ja süüteod Võrumaal

  • Kirjutas Heleri Lakur

Foto on illustratiivne FOTO: Aigar Nagel

Justiitsministeeriumi koostatud statistika kohaselt saatis Lõuna ringkonnaprokuratuuri Võru osakond 2018. aastal kohtusse 109 isikut, keda süüdistati kokku 188 kuriteos.

Otstarbekuse kaalutlusel lõpetati menetlus 67 isiku suhtes, keda süüdistati 82 kuriteos. Oletatavaid süüdlasi oli teada vähemalt 270 kuriteos. Võrumaa Teataja küsimustele vastavad ja selgitusi annavad Kagu politseijaoskonna politseikapten Verner Ant ja Võru juhtivuurija Margus Puhm.

 Lähisuhtevägivallaga seotud kriminaalmenetluste arv on kasvanud

Isikuvastastest kuritegudest registreeriti vägistamisjuhtumeid eelmisel aastal Võrumaal kaheksal korral. Süütegusid perekonna ja alaealise vastu registreeriti 11 korral. FOTO ON ILLUSTREERIV  FOTO: Aigar Nagel

„Lõuna-Eestis üldiselt ja Kagu-Eestis eriti on inimestel turvaline elada,” võtab Kagu politseijaoskonna 2018. aasta statistika kokku Kagu politseijaoskonna politseikapten Verner Ant. „Aga siin on ka üks mööndus. Meie avalik ruum on turvaline, suhteliselt turvaline. Samas on koht, kus kõik inimesed ei saa end turvaliselt tunda ning pean kurbusega tõdema, et see on koht, mis tuntud vanasõna kohaselt peaks seda kõige enam olema – kodu,” nendib Ant.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD