Menu

.      

Ohtlik ohutuledega auto!

  • Kirjutas Võrumaa Teataja
Foto: LUGEJA
LIIKLUSES EI OLE PISIASJU > Reede pärastlõunal helistas üks Võrumaa Teataja lugeja ja rääkis: „Käisin reede pärastlõunal Luhamaal ja juba sinna sõites jäi Võru-Luhamaa maantee ääras Räpolt Vastseliina poole silma tee ääres ohudulede vilkudes seisev väiksemat sorti sõiduauto. Kaugemalt vaadates arvasin esialgu, et tulemas on mingi suuregabariidiline veos, kuid lähemale jõudes selgus, et ohutuled põlevad ja autos kedagi pole. Auto katusel olev suur reklaam viitas sellele, et tegu on ehtsa reklaaminipiga riigi tähtsaima ja pikima maantee ääres.
 
Luhamaalt tagasi Võrru sõites oli ühutuledega auto ikka maantee ääres. Liikluses on iga pisiasi oluline. Maanteekiirus on praegu kuiva asfaltiga tavaliselt 90 km/h. Kas nii võib vilgutada ohutulesid reklaami eesmärgil? SOS signaali põhjuseta anda ei tohi! Pommiähvardust ilma põhjuseta anda ei tohi! Appi karjuda ilma abi vajamata ei tohi!”
 
Lugeja murekõnele pole midagi lisada, sest öeldud on kõik. Täname kõne ja pildi eest ning palume alati toimetust informeerida, kui midagi häiravat või lausa ohtlikku nägema juhtute. Loomulikult on teretulnud ka info positiivsete uudiste ja piltidega aadressil: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
 
Ohutut kevadet!

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD