Menu

.      

FOTOD Tõukeratastega mööda linna: omanikud jagavad kogemusi

  • Kirjutas Heleri Lakur

Toomas Sarapuu eelistab võimaluse korral liikuda tööle suurerattalise kondimootoril töötava tõukerattaga, mille maksimaalne kandevõime on 100 kilogrammi. Foto: AIGAR NAGEL

PABERLEHT > Tõukerattaga kulgemine ei ole tänapäeval kaugeltki ainult laste pärusmaa, vaid ka täiskasvanute ja vabas õhus liikumist nautivate inimeste mängumaa. Võrus võib näha paljusid roheliiklejaid, kellest osad eelistavad jalgrattale tõukeratast.

Sel põhjusel räägime seekord tänavatõukeratastest ja nende erinevustest ning sellest, miks eelistavad Võru linna värskeimad tõukerattaomanikud üht mudelit teisele, miks eelistab üks elektrilist, teine aga jääb truuks tavapärasele liikumisviisile.

Tõukeratas kui jalapikendus

Need, kes omale tõukeratta soetanud või seda plaanivad, oskavad järgnevatele küsimustele ilmselt isegi vastata, sest värskes õhus liikumisele ei ole vastast ning vähetähtis pole ka see, kuidas ja kui palju me õues liigume. Võrus neoonrohelise tõukerattaga ringi tiirutav Toomas Sarapuu kaalus tänavatõukeratta soetamist juba kaks aastat tagasi.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD