Menu

.      

FOTOD Kose noortekeskuse avamine seisab varuväljapääsu taga

  • Kirjutas Kadi Annom

PABERLEHT> Võru valla kultuuri- ja noorsootööjuhi Gertu Viiaski sõnul avatakse Kose noortekeskus peagi, kuid praegu seisab kõik varuväljapääsu taga.

Kose noortekeskus avatakse endise Johnny pubi ruumides Kose 1, praeguse Kose Coopi kaupluse teisel korrusel.

„Avada planeerime oktoobris, kuid täpne kuupäev ei ole veel paigas,” kinnitab Viiask ja lisab, et ettevalmistused avamiseks käivad ning sellesse on kaasatud ka noored ise. „Sel nädalal saavad noored osaleda grafiti ja stencil-kunsti töötoas, mida juhendab Kevin Poll. Töötoas saavad noored Kose noortekeskuse koridori seina noortepärasemaks muutmisel omapoolse panuse anda. Vajalikud remonditööd on tehtud ja ka selles on oma panuse andnud noored ise,” on Viiask rahul.

Võru valla kultuuri- ja noorsootööjuht Gertu Viiask eile endise Johnny pubi ja peagi avatava Kose noortekeskuse hubaseks muudetud ruumides. Noortekeskus avab uksed niipea, kui on paigaldatud päästeameti nõuetele vastav trepp varuväljapääsuks. Siis ei ole enam mingeid takistusi näiteks lauamängude õhtu korraldamiseks, mis on üks noorte meelistegevustest. Ühes käes esitlebki Viiask noorte lemmikmängu, munamängu, kus mängitakse käsklustega täringutega. Foto: AIGAR NAGEL

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD