Menu

.      

Ettevõtlusnädalal saad teistelt inspiratsiooni või leiad uue äriidee

  • Kirjutas Heleri Lakur

Omapärase atmosfääriga uuenduslikke värvilahendusi pakkuva juuksurisalongi looja ja juuksur Monika Kuuba (pildil) demonstreerib parasjagu naabertoas, Inkin Roomi tätoveeringusalongis oma käsi ka teistele huvilistele. Tema lasi oma kehakaunistused teha just siin, Võrus. Foto: AIGAR NAGEL

PABERLEHT> Ettevõtlusnädala raames toimub teist korda üle-eestiline avatud ettevõtete päev, kui paljud Eesti ettevõtted avavad ukse oma telgitagustesse.

Ühe suurima asukatega arvuga Kagu-Eesti innovatsioonikeskusesse (KEIK) oli veel aasta eest tegutsema asunud üle 100 ettevõtte, alustades tootmisettevõtetest eriilmeliste töökodade ja teenindusbüroodeni välja.

Naisettevõtjad on Võrus aktiivsed

Sel aastal keskenduti ettevõtlusnädalal väikestele töökodadele ja teenindajate tutvustamisele, keda majas on ühtekokku 19, peale nende ka mitu bürood. Peamiselt tegutsevad Räpina maantee 12 teenindusmaja kolmel korrusel naisettevõtjad. „Nende suhtumine ettevõttesse on erilisem võrreldes muu Eestiga. Nad tahavad oma toodet või teenust maksimaalselt kvaliteetselt pakkuda ja töötavad kliendi rahulolu nimel,” iseloomustab naisettevõtjaid KEIKi juhataja Anita Hoole.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD