Menu

.      

Võru noortekeskus sai uue tegevjuhi ja noorsootöötajad

  • Kirjutas Kadi Annom

Võru noortekeskuse uus tegevjuht Gitlin Kütt (paremal) ja noorsootöötaja Marge Puru eile pärastlõunal Võru noortekeskuses koos uue lipuga. Võru noortekeskuse kollektiivi kuuluvad veel noorsootöötaja Emil Aništsenko, kes on ka noortekeskuse lipu kujundajaks, ja Võru noortekeskuse Tugila spetsialist Christiana Vaher. Foto: AIGAR NAGEL

Tänavu oktoobrikuus otsis Võru noortekeskus endale uut tegevjuhti. Käesoleva aasta septembris sai toonasel tegevjuhil Maivi Liiskmannil Võru noortekeskust juhitud kolm aastat. „See on minu jaoks suur väljakutse, et mitte jääda mugavustsooni ja elus edasi liikuda.

Kui seni tegelesin Võru noortega, siis nüüd hakkan tegelema tervete noortekeskustega üle Eesti,” rääkis vähem kui kuu aega tagasi Liiskmann Võrumaa Teatajale ning lisas, et asub novembri keskpaigast tööle Eesti Avatud Noortekeskuste Ühenduse tegevjuhina.

Tühjad kohad täidetud

Peale tegevjuht Maivi Liiskmanni ei tööta Võru noortekeskuses enam noorsootöötajad Kauri Kaljuste ja Grete Heinaste. Endisest kollektiivist on oma ametisse jäänud Võru Tugila noorsootöötaja Christiana Vaher, kes alustas sel sügisel kolmandat hooaega Võru noortekeskuse Tugila spetsialistina.

MTÜ Võru Noortekeskus tegevjuhina asus 8. novembril ametisse Gitlin Kütt.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD