Menu

.      

Maksimarketi iseteeninduskassad on hästi omaks võetud, kuid pultide kasutamine on jäänud tagasihoidlikuks

  • Kirjutas Kadi Annom

Võru Maksimarketi vanemmüüja Tiiu Vumba ja Maksimarketit tihti külastavad Katre Lukk ja 11kuune Lucas Aasaroht kasutavad nutikassasid ning eelistavad enamasti puldiga nutikassat oma ostude eest tasumisel. Foto: AIGAR NAGEL

Uuendused on elus paratamatud ning jääb üle ainult nendega kaasas käia. Aina rohkem muutub maailm tehnikat soosivaks ning tehnika võetakse appi järjest rohkemate igapäevatoimetuste tegemiseks. Üheks tänapäeval veel natukene harjumist vajavaks uuenduseks on iseteeninduskassad.

Paljud kliendid suhtuvad endiselt iseteeninduskassadesse skeptiliselt, sest kas kardetakse tehnikaga toimetulemist või ei soovita iseendale kassapidajat mängida. Praegu on iseteeninduskassad kahes Võru kaupluses: Maximas ja Maksimarketis. Neist viimases saab valida iseteeninduskassa ja puldikassa vahel.

Tehnikat ei tasu karta

„Nutikassade paigaldamise mõte Võru Maksimarketisse on meil päevakorras olnud juba viimased paar aastat. Möödunud aasta oktoobri viimastel päevadel avasime kolme tavakassa asemel kaheksa nutikassat, millest kolm on tavalised iseteeninduskassad ja viis on puldikassa makseterminalid. Kahes iseteeninduskassas saab maksta ka sularahas,” selgitab Võru Maksimarketi juhataja Veiko Park.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD