Menu

.      

Šikaanile otsa põrutanud veokijuht lõpetas kraavis

  • Kirjutas Sten Sang

FOTOD: Kristjan Neimann

Esmaspäeva hommikul sai politsei teate Rõuge vallas Misso alevikus suunamuuterajale otsa sõitnud veokist.

Avarii tagajärjel purunesid rahvakeeli „ohutussaart” tähistanud liiklusmärgid ning koguka auto mootorikütus voolas kraavi. Juht tõsisemaid vigastusi ei saanud.

Värske teelõik

Rõuge vallavanem Mailis Koger edastas lehele mitteametliku info, mille kohaselt võis juhti tabada terviserike. Ta tõdeb, et vallal puudub konkreetne ülevaade varem samas paigas juhtunud avariide kohta. „Politseil on kindlasti olemas ülevaade registreeritud liiklusõnnetustest. Sellistest õnnetustest politsei ja maanteeamet meid teavitama ei pea ja vallal puudub ülevaade.” Kõnealune liiklusõnnetus toimus maanteeametile kuuluval Riia-Pihkva teel, mistõttu antakse toimunud õnnetustest teada maanteeametile kui tee omanikule. Koger kinnitas, et Rõuge vallavalitsusele ei laeku liiklusõnnetuste kohta infot, kui õnnetuse tagajärjel ei ole kahju saanud vallale kuuluv vara.

PÄÄSTEAMET

Tee valmis möödunud aastal maanteeameti projekti „Põhimaantee 7 Riia-Pihkva Missokülä-Hindsa km 209,2–216,9 ja Misso aleviku vahelise lõigu km 205,8–207,8 rekonstrueerimine” raames.

Elanikud ei ole vallas varem nurisemas käinud kiirust armastavatele juhtidele tülika uuenduse teemal. Küll aga andis pärast esmaspäevast õnnetust üks Misso kohalik elanik vallavõimule teada, et see ohutussaar on liiklejatele ohtlik ja seal on juba mitu õnnetust toimunud.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD