Menu

.      

Vallad toimisid kriisiolukorras väga erinevalt, Võru linn peab otsust õigeks

  • Kirjutas Heleri Lakur

Võru linna viirusekandjate ja vereproovide vastuste osas selgus vaid nii palju, et positiivse tulemuse teada saanud kodanikud teatasid sellest ka linnale. Foto: AIGAR NAGEL

PABERLEHT ❯ Neljapäeval, 12. märtsil kella 14 ajal, kui lõppes Rõuge vallavalitsuse erakorraline kohtumine valla haridusasutuste esindajatega, kus otsustati valla koole, lasteasutusi ja ka valla poolt hallatavaid asutusi mitte sulgeda, teatas Võru linn mõned tunnid enne seda, et sulgeb ajutiselt seoses koroonaviiruse leviku ennetamisega linna haridusasutused ja allasutused.

Rõuge vald ei sulgenud kohe

„Avatuks jäävad ka raamatukogud ja rahvamajad, küll aga palume tühistada ja lükata edasi Rõuge valla ametiasutuste ja hallatavate asutuste poolt toimuvad suuremad üritused,” kinnitas vallavanem Mailis Koger Võrumaa Teatajale pärast neljapäevast koosolekut. „Samuti oleme seda meelt, et planeeritud õppereisid, väljasõidud ja lähetused välisriikidesse tuleb edasi lükata, selleks tähtajaks oleme seadnud 30. aprilli.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Seotud lood


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD