Menu

.      

VIDEO Võru linn sulgeb avalikud mängu- ja spordiväljakud

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Andrei Javnasan

Võru linn piirab ligipääsu avalikele mängu- ja spordiväljakutele ning -rajatistele, et vähendada nakkusriski avalikus linnaruumis. Väljakud suletakse ajutiselt, tähtajaga kuni 7. aprill. Ainukesena jääb avatuks Kubija rollerirada.

Koroonaviirus levib piisk-õhknakkuse teel ning kandub hõlpsasti edasi pindade kaudu. Mängu- ja spordiväljakuid kasutavad paljud inimesed, kuid nende pindade desinfitseerimine ei ole tulemuslik. Lisaks tekib paratamatult mänguväljakutel otsekontakt laste vahel.

Linnavalitsus mõistab, et lastele tuleb leida tegevus värskes õhus, kuid arvestades, et viimastel päevadel võib mängu- ja spordiväljakutel näha väga palju inimesi, siis on ka nakkusrisk seal suur. Viiruse leviku pidurdamine sõltub meist kõigist ning tänases olukorras on kõige olulisem jääda koju ja hoiduda kokkupuutumisest teiste inimeste ja pindadega, mida palju katsutakse. Maailma kurb kogemus on tõestanud, et selle viiruse vastu aitab ainult karm karantiin.

Palume kõigilt linlastelt mõistvat suhtumist ning hoolime enda ja teiste tervisest! Palume kõigilt asjasse suhtuda täie tõsidusega!

Seotud lood


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD