Menu

.      

Kätepuhastusaine ümber hõljub pettusehõngu

  • Kirjutas Sten Sang

Imeline kätepuhastusaine lubab hävitada ka koroonaviiruse. Lähemal uurimisel selgub, et tegu on petturi kätetööga ja omavoliliselt on kasutatud OÜ Kemimet International andmeid. Foto: ERAKOGU

PABERLEHT> Tähelepanelik lugeja saatis toimetusele fotod Võru Raunexi autokauplusest soetatud käte desinfitseerimise vahendi tooteinfost.

Märtsi keskpaigas dosaatorisse soristatud imevahend lubas hävitada ka koroonaviirust. Toimetus asus uurima väite teaduslikku alust ning avastas, et peale libalubaduse on pakendile omavoliliselt lisatud teise firma andmed.

Ametlik uurimine

21. märtsil Võru Raunexi autotarvete kauplusest ostetud pooleliitrisel käte desinfitseerimise vahendi dosaatoril ilutsevad levitajafirmana OÜ Kemimet International andmed. Ettevõtte tegevjuht Raiki Lindvest on toimetuse arupärimisest üllatunud, sest nemad on oma partii ammu realiseerinud ja praegu neil toodet müügis pole.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD