Menu

.      

Trepikojas valitsev mustus ja hais on viinud naabrid Võru kortermajas vastuollu

  • Kirjutas Heleri Lakur

Majaelaniku Sirje (pildil) sõnul hoiavad majaelanikud haisu leevendamiseks koridoriaknaid lahti, aga see ei ole väljapääs. Ebameeldiv hais levivat juba õhušahtide kaudu ülemistele korrustele. Samuti ütleb naine, et esimese korruse korteri elanik eirab ka trepikoja koristamisgraafikut. Kus peitub lahendus kortermaja elanike jaoks? Foto: AIGAR NAGEL

PABERLEHT> Umbes kuu aega tagasi võttis toimetusega ühendust Võrus elav proua ja ühtlasi Olevi 23 kortermaja elanik Sirje.

Naise sõnul on temaga ühes trepikojas elavad korteriomanikud pidanud kolme aasta jooksul kannatama pideva ebameeldiva haisu käes, mille lahendamisele on kaasa aidanud nii Võru linnavalitsus kui ka korteriühistu ise, kuid seni tulutult.

Kestnud kolm aastat

2016. aastal tegid Olevi 23 majaelanikud korteriühistu nimel esimest korda Võru linnale avalduse. Probleemiks Olevi 23 kortermajas elav vanaproua Tamara Hütsi, kellele on tehtud ettekirjutused seoses korterist trepikotta jõudva häiriva haisuga, mis on põhjustatud vanaproua hooletusest ja koerapidamise hügieeninõuete korduvatest rikkumisest.

Näiteks on majaelanike sõnul vanaproua lasknud oma koeral korduvalt väljaheidetega ühist trepikoda risustada, loopinud väljaheiteid aknast välja või jätnud üldse trepikoja koristamata.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD