Menu

.      

Võru viie ärikeskuse juhid: läbirääkimised üürnikega seisavad veel ees

  • Kirjutas Heleri Lakur

Kuigi Merii kotipoe omanik Rein Lume seisab juba aastaid kotipoe omanikuna kohaliku etevõtluse edendamise eest, on ta valitsuse kehtestatud piirangutega nõus. Foto: AIGAR NAGEL

PABERLEHT> Suuremate kaubanduskeskuste ja ärihoonete tegevus on viimase paari nädala jooksul kardinaalselt muutunud.

Kõikidest akendest ei paista enam valgust, enamik kauplustest on suletud või teenindatakse kliente individuaalsel kokkuleppel. Sõltuvalt ärikeskuse kontseptsioonist on iga majaomanik leidnud sobiva viisi keskuse toimimiseks. Ent mis saab edasi üürnike renditasudest, on veelgi sügavam probleem nii hoone omaniku kui ka rendilevõtja jaoks.

Piirangud piirangute otsa

Eelmise nädala reedel kehtima hakanud uus piirang, mis kohustas sulgema kõikide kaubanduskeskuste uksed, välja arvatud apteegid ja toidupoed, ei muutnud oluliselt juba keskustes toiminud lahendust. Võru kahes kaubanduskeskuses – Kagukeskuses ja Semu kaubamajas – oli juba varem lühendatud nii kaupluste kui ka teiste teenusepakkujate lahtiolekuaegu. „Tulenevalt valitsuse otsusest sulgesime reedest kõik Semu kaubamaja kauplused peale Realiseerimiskeskuse, kuhu on võimalik siseneda otse tänavalt,” kommenteerib Semu kaubamaja haldusfirma OÜ Colonna Varahaldus esindaja Hardi Mäe.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD