Menu

.      

Jaagumäe talus on kevadtööd alanud

  • Kirjutas Kalev Annom

Toivo Varrik (30, vasakul) ja Hillar Hääl (63) ütlesid eile hommikul, et neil on kahe peale väetatud üle 1500 hektari põldusid. Meestel on hea meel, et öösel ja hommikul on külmakraadid, siis ei vaju traktorid nii sisse. Toivo Varrik oli omal ajal Jaagumäel praktikal ja jäigi siia. Toivo Varrik on lõpetanud maaülikooli ergonoomika eriala ja omandas tehnikateaduste bakalaureusekraadi. Traktorite vahelt paistab Andres Vaarendi (25) väetisekoormaga auto. Foto: KALEV ANNOM

PABERLEHT> Jaagumäe talus alustati juba möödunud nädalal kevadtöödega ning mehi ja masinaid võis näga Võru-Tartu tee äärsetel põldudel ja Võru-Räpina tee ääres Puusepa külas Märssoo põldudel. 

Põllule on saadud ka 14. märtsil

Legendaarne taluperemees Mart Timmi, kellele on tänavune külvikevad juba 53., meenutab, et umbes neli-viis aastat tagasi sai põllule isegi 14. märtsil. Siis sai külvatud rapsipõllu ikaldunud lohkusid. Pärast seda tuli veel lumi maha, kuid suudeti päästa, mis päästa andis.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD