Menu

.      

Lehelugeja mure: kas Antsla pehme mööbli tehases on ohutu töötada?

  • Kirjutas Sten Sang

Terviseamet tunnustab Antsla-Inno pehme mööbli tehast nõuetest kinnipidamise eest ning ka vald palub töölistel rahulikku meelt säilitada. Foto: AIGAR NAGEL

PABERLEHT > Toimetuse poole pöördus sügavas mures lehelugeja, kes juhtis tähelepanu võimalikule koroonaviiruse levikuohule ASi Antsla-Inno pehme mööbli tehases. Vihje kohaselt olevat Antsla vald infosulus ning kohalik perearst lausa ahastuses. Toimetus asus uurima vihje tagamaid.

Kirje puudub

Antsla abivallavanem Kurmet Müürsepp võtab esmaspäeva hommikul toimetuse kõne peale veel kord lahti pöördumiste registri. Sealt selgub, et ametlikku pöördumist mööblitehase kohta kirjas ei ole. Ta tõdeb samas, et murelik inimene võis suhelda mõne vallaametniku või vallavolikogu liikmega eraviisil ning eeldada, et tema pöördumine fikseeritakse. „Ilmselt te olete kursis, et mööblitehases tõesti oli paar nädalat tagasi üks positiivse proovi andja. Tema peaks praeguseks juba tervenenud olema ning andma uue proovi selle kinnituseks. Eks see ole valitsusele ka raske otsus: kas sulgeda tehased? Piima- ja leivatööstust ju kinni panna ei saa.”

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD