Joel Ostrat naudib elu Võrumaal ja ammutab maal olles uusi ideid
Öeldakse, et väikesed imed sünnivad väikestest asjadest. Täpselt sedasi võib kirjeldada ka 15 aastat tagasi restoraniärisse sukeldunud Joel Ostrati (37) tähelendu Eesti restoranimaastikul.
Ta on tippkokk, teletäht ja suur toidugurmaan, kes viimastel kuudel on ammutanud peamiselt inspiratsiooni ja uusi ideid Võrumaa kuppelmaastikust ja siinset vaheldusrikast loodust nautides.
Aeg on aeg maha võtta
Poolteist tundi ootamist enne kokkulepitud aega ja ma ei pea pettuma. Täpselt niipalju minuteid hiljem kuulen esimest korda Eesti ühe tuntuma tippkoka energilist häält teisel pool telefonitoru. Ta on täpne, sorav ega takerdu ühegi mu otsekohese küsimuse peale. Just mõned minutid enne seda lõpetas ta oma Võrumaal Rõuge vallas asuvas maakodus virtuaalse kokandustunni, millel praeguseks ööpäevas ligi 4500 jälgijat.
Edasi lugemiseks palun logige sisse
Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.