Menu

.      

Vastseliina gümnaasiumi noortel on tulevikuplaanid selged

  • Kirjutas Kadi Annom

Vastseliina gümnaasiumi ühtehoidev koolipere märtsikuu esimeses pooles, ajal, mil eriolukorda ja kaugõpet ei osatud veel ettegi kujutada. Vasakult Vastseliina gümnaasiumi huvijuht Kertu Torn, õpilased Kärol Kõomägi, Triinu Tuvike, Artur Hendrik Mägi ning ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetaja Ülle Orhidejeva. Foto: AIGAR NAGEL

Märtsikuu esimeses pooles, kui Võrumaa Teataja toimetus külastas Vastseliina gümnaasiumit, et vestelda lõpuklassi noortega nende tulevikuplaanidest, ei kujutanud veel keegi ette, milliseks muutub lähiajal olukord nii lõpueksamite, sisseastumiskatsete kui ka lõpuaktustega.

Toona toimis õppetöö omas rütmis ja iga päev. Kaugõpet ei osatud veel uneski näha. 3. märtsil toimus Vastseliina gümnaasiumis ka karjääripäev, kus nõustasid karjäärinõustajad Kristi Olesk ja Evelin Pant Eesti töötukassa Võrumaa osakonnast.

Spetsialistid kiitsid Vastseliina gümnaasiumi õppetöö korraldust ning olid lõpuklassi õpilaste tulevikuplaanidega rahul. Ühe õpilase karjäärinõustamiseks kulus keskmiselt 45 minutit. Siis olid lõpuklassis õppivate Kärol Kõomäe, Triinu Tuvikese ja Artur Hendrik Mäe tulevikuplaanid selged ja kindlad kui kalju.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD