Menu

.      

Rõuge Ööbikuoru vaatetorni ehitaja jääbki rahast ilma

  • Kirjutas Heleri Lakur

Rõuge vaatetorn on taas lahti ja tornis käies kehtib endiselt 2 + 2 reegel. Hoolimata torniehitajate tülist tõmbab torn külastajaid ligi tänu oma pilkupüüdvale konstruktsioonile. Foto: AIGAR NAGEL

Rõuges 2016. aastal valminud Pesapuu vaatetorn on arvatavasti üks külastatavamaid vaatetorne Lõuna-Eestis.

Välimuselt kahe linnupesaga puud meenutav vaatetorn on pilkupüüdev nii päeval kui ka õhtuhämaruses, kui süttivad vaateplatvorme ja „kuldmuna” valgustavad erivärvilised tuled. Pesapuu torni ehitajaid aga saadab torni valmimisest saadik justkui halb aura, sest tegelik torniehitaja pole tehtud tööde eest tänaseni sentigi tasu saanud.

Torniehitaja valus õppetund

Kui öeldakse, et heaga käib kaasas ka halb, siis praegune tulemus vaatetorni rahaasjade ümber seda ka on. Veel eelmise aasta algul polnud selge, kas kohtuprotsess, kus osapoolteks peatöövõtja, endise ärinimega OÜ Via Betoon ja OÜ Via Betoon Eesti, ja alltöövõtja OÜ Roadservice, annab selguse, kui palju tegelik torniehitaja oma tehtud tööde eest raha saab ja kas üldse saab, siis praeguseks on kohtuistungid lõppenud.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD