Menu

.      

Praegu ennast B-kategooria sõidueksamile registreerides saab võimaluse seda teha augustis

  • Kirjutas Kalev Annom

Eksamineerija Mart Meltsovil on väga omapärane töökoht. Ta teeb tööd istudes juhiloata roolisolija kõrvalistmel. Mart Meltsov meenutab, et esimesed spetsiaalsed sõidueksamiautod olid VW Golfid, siis tulid Toyotad ja 2020. aastal Opelid. Mart Meltsovi esimeseks autoks oli Žiguli, praegu sõidab Mazdaga. Foto: KALEV ANNOM

Paari kuu pärast möödub maanteeameti eksamiosakonna Võru eksamineerijal Mart Meltsovil 15 aastat päevast, mil ta asus tööle Võru ARKis (autoregistrikeskus, praegu maanteeameti Võru büroo). Sügisel saab aga 14 aastat, mil Mart Meltsov on olnud sõidukijuhiks pürgijate eksamineerijaks.

Üle 40 aasta liiklus- ja sõiduõpetaja olnud Randu Raudvassar rõhutab allakirjutanule, et tal ei ole aastakümnete jooksul õnnestunud kokku puutuda professionaalsema eksamineerijaga, kui seda on Mart Meltsov. Seda kuuldes Mart Meltsov lihtsalt vaikib.

Enneolematud eksamijärjekorrad

Mart Meltsovi sõnul ei mäleta ta, et millalgi oleks olnud sellised eksamijärjekorrad, nagu koroonakriis ja eriolukord endaga kaasa tõid, kuid pole parata, tuleb samm-sammult edasi liikuda ja eksameid vastu võtta. Eksamite ootel olevat umbes 3000 inimest.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD