Menu

.      

Üksildasele inimesele on toidust olulisem suhtlus lähedastega

  • Kirjutas Kadi Annom

Koduteenusetöötaja Tiia Vaher ja 84aastane Kalju Paloots kolmapäeva hommikupoolikul poekülastust tegemas. Enamik kliente soovib kauplusesse ise kaasa tulla, kui tervis seda vähegi lubab. Poeskäik annab päevale vaheldust juurde ning aitab argipäeva värvi tuua. Foto: AIGAR NAGEL

22. mai Võrumaa Teatajas saite lähemalt tuttavaks Pargikodu elanikele abiks ja toeks oleva Ülle Lehtnaga. Tänasest lehenumbrist saate lähemalt lugeda Tiia Vaherist, kes on Nöörimaa tugikodu koduteenusetöötaja ametit pidanud juba kümme aastat. Võrumaa Teataja toob oma lugejateni kolmel järjestikusel reedel ühe sotsiaalhoolekandetöötaja argipäeva. Viimane lugu ilmub juba järgmisel reedel, 5. juunil.

Karjäär algas Erastvere hooldekodus

Tiia Vaher alustas nii nagu ka meie eelmise nädala loo kangelane sotsiaalhoolekandetööga juhuslikult ja võiks öelda ka, et lausa kogemata. „Erastveres alustades õppisin avahooldustöötajaks. Koolitused toimusid Põlvamaal ja olid minu teada tollel ajal ühed esimesed Eestis. Esialgu mul puudus üldse ettekujutus, mida see avahooldustöötaja amet tähendab. Koolitus kestis poolteist aastat, millele järgnes kahenädalane praktika Rootsis,” meenutab Vaher ja lisab, et oma tööd alustas ta järk-järgult etapi kaupa.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD