Menu

.      

Jüri tänava kortermajas probleem: koristustööline ei saanud töölt vabaks, aga mis oli tegelik põhjus?

  • Kirjutas Heleri Lakur

Koristustöid tegev Nadežda Bukrejeva (pildil paremal) ja Jüri 80 maja elanik Tamara arutavad parasjagu kortermajas olevate olmemurede üle. Foto: AIGAR NAGEL

Toimetuse poole pöördus juunikuu eelviimasel nädalal murega Võrus asuva kortermaja õuekoristaja, kes väidetavalt ei saanud oma praegustest töökohustustest vabaks, öeldes, et korteriühistu juhatus ei võimalda tal töölt lahkuda. Kuna tegemist on ametliku töölepingu ja seadusest tuleneva õigusega töölt lahkuda, tundus toimetusse pöördunud pensionäriproua mure rohkem kui kummaline.

Elanikud pöördunud mures koristaja poole

Võrulanna Nadežda Bukrejeva (72) on juba pensionieas naine, kes üle kolme aasta tagasi avaldas soovi naabermaja, Jüri tänav 80 ümbrust koristamas käia.

Seda tööd on ta kohusetundlikult ka teinud. Nadežda mure on aga selles, et majaelanikud pöörduvad mitme probleemiga tema poole. Otseselt ei süüdista teda, aga pidevalt saab vihjeid, et teatud probleemid kortermajas ootavad lahendamist. Toimetusele näitab naine ka nimekirja, kus kirjas vähemalt kolme korteri puudused ja selgitab, et pikalt oli ka prügikonteineri puudus, aga see on praeguseks koostöös Võru linnavalitsusega lahendatud. Probleemideks on seni peamiselt korteris tilkuvad radiaatorid ja trepikojas puuduolev pirn. Peale selle loetleb ta kiirelt ette probleemid välistrepiga, kuhu jookseb kogu vihmavesi, mis on ära lõhkunud kõik välistrepi astmed ning on suisa ohtlikud eakale ja lapsele. Väidetavalt on naine kõigest teavitanud ka korteriühistu juhatuse liiget Argo Mõttust. Elanikud aga pöörduvad sagedamini oma muredega just Bukrejeva poole.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD