Menu

.      

Tantsijate suursündmuse tühistamine kurvastab osalejaid

  • Kirjutas Sten Sang

Võimlemisklubi Sirutus treener Tea Kõrs (taga keskel) möönab, et pühapäeval toimuma pidanud festivali Koolitants lõppkontserdi ärajäämine puudutab teda ja õpilasi väga lähedalt. Ees (vasakult) Anna-Grete Kuusik, Lisette Teppo, Sireliis Viiberg, taga Aurora Musto, Marleen Sanin, Klaara Pai, Laura Ilves. Foto: AIGAR NAGEL

Võimlemisklubi Sirutus treener Tea Kõrs ja võimlemisklubi Janika treener Eliise Abel möönavad, et pühapäeval toimuma pidanud festivali Koolitants lõppkontserdi ärajäämine puudutab juhendajaid ja õpilasi väga lähedalt. Siiski ei lasta kurvastusel pikemalt võimust võtta ning vaadatakse esinemisvõimalusi oodates lootusrikka pilguga uude aastasse.

Koroonaviiruse kuri käsi

„Olime võimlemisklubi Sirutus ja võimlemisklubi Janika ühisrühma Sija kava „Une meeles” just esinemisküpseks tuuninud. Väga-väga ootasime lõppkontserdil esinemist ning selle ärajäämine on kurb, väga kurb. Koolitantsu meeskond oli küll teinud kõik, et lõppkontserdile väljavalitud saaksid esineda. Paraku pani haigete arvu hüppeline tõus sellele käe ette,” tõdeb Kõrs.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD