Menu

.      

Mooska talu perenaine Eda Veeroja pakub head ja ausat suitsuliha

  • Kirjutas Sten Sang

Mooska talu perenaine Eda Veeroja (vasakul) koos klientide Gisela Piiri ja Janno Kuusiga. FOTO: Aigar Nagel

Haanjamaal toimetava Mooska talu perenaise Eda Veeroja kinnitusel on saunas suitsutatud liha toitev ja säilib kaua. Inimesed ostavad seda korraga külmikusse rohkem valmis, et viiruseohuga vürtsitatud ajal ei peaks iga päev poes käima. Nii on pandeemiaaeg toonud ettevõtjale tavapärasest veel rohkem ustavaid kundesid.

Laatade minimaalne mõju

Mooska talu perenaine Eda Veeroja tõdeb, et nemad polegi ära jäänud laatade tõttu palju kahju kannatanud, sest ei olda erilised laatadel liha müüjad. Osaletakse vaid Uma Meki laadal ja mõnel tutvustaval sündmusel. Nii jääbki suitsuliha realiseerimine mõjutamata laatade toimumisest või nende ärajäämisest.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD