Menu

.      


Kes teist vanaks kutsub, see ise …

  • Kirjutas Küsis Kalev Annom

Liisa Pakosta Võru keskväljakul oma peatoimetatud raamatuga, mida pakume nüüd ka oma headele tellijaile. Fotod: ERAKOGU

Ilmunud on lustakas-reipa kaanekujundusega raamat, kus eakad (suitsu)saunalised naudivad pärast leilivõtmist karget talve ja suplust jääaugus. Tegu on raamatu „Ise oled vana”, kaaneillustratsiooniga, mis nagu viitaks kuulsust kogunud Võrumaa suitsusaunadele!?

Võrus käinud raamatu peatoimetaja, võrdsete võimaluste volinik Liisa Pakosta oli nõus vastama Võrumaa Teataja küsimustele.

Liisa Pakosta: Raamatu kaanel on kohe kindlasti viide Võrumaa kuulsatele suitsusaunadele ja Võrumaa kuulsatele krapsakatele eakatele, kes suudavad ju imeasjadega hakkama saada! Et kõik ausalt ära rääkida, pean ma alustama sellest, et vaatasime eakatest tehtud pilte pildipankades – no nendest piltide raamatukogudest, kus valmis tehtud fotode hulgast saab trükisesse hõlpsasti sobivaid valida.


Raamatu„ Ise oled vana!” Liisa Pakosta sissejuhatav lehekülg, mille allääres on pildid Liisa Pakostast vanuses 5, 15, 25, 35 ja 51 aastat.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.



 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD