Menu

.      

FOTOD Suure Munamäe torni teine ...

  • Kirjutas Kalev Annom

Suure Munamäe tornivaht Ene Aedmaa osutab infole, et kõik piletid on vähemalt 50 protsenti soodsamad, sest tööd on pooleli. Remondist hoolimata käib laupäeviti tornis umbes 500, pühapäeviti 400 ja tööpäeviti 250 inimest.  Fotod: KALEV ANNOM

Suure Munamäe uuenduskava jooksis lumisesse tupikusse ja lootus kevadel torn valmis saada ei tulnud enam kõne allagi. Plaanid olid nüüdisaegsed ja pidid vaatetorni külalistele pakkuma meeldejäävaid elamusi siseekspositsioonis, heli ja valguse mängus, laste mängualades, mugavamas mäkketõusus … Kogumaksumusega 500 381,65 eurot.

Koostöö OÜga DaDa AD

Rõuge vald sõlmis  lepingu Tartu loovagentuuriga DaDa AD, kes sai hakata oma visiooni arendama aprilli lõpus-mai alguses. Projekti veab Võrumaa juurtega Veronica Palm, kes on lõpetanud Vastseliina gümnaasiumi.

Veronica Palm loovagentuurist DaDa koostab stiiliraamatut,  mis loodud inspireerituna kaunist ja vaheldusrikkast loodu- sest: järvedest, mägedest, taevast ja rohelust täis metsadest.  Visuaali värvideks on metsaroheline, sügav taevasinine ja helebeež. FOTOD: KAlev Annom

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD