Menu

.      

Võrus läheb vaktsineerimiseks aja leidmine lihtsamaks

  • Kirjutas Kadri Nagel

Kui varem oli Võrru vaktsineerimisaja leidmine keerukas, sest vabad ajad täitusid kiiresti ja kõigile neid ei jagunud, siis nüüdsest on vaktsineerimiseks rohkem võimalusi.

Nimelt saab Lõuna-Eesti haiglas alates 12. eluaastast end vaktsineerida   Comirnaty/Pfizeri vaktsiiniga. Aega saab broneerida internetis www.digilugu.ee, üleriigilisel telefonil 1247 või haigla registratuuri telefonil 786 8569. Peale selle saavad kõik soovijad 28. juulil kella 13–16 vaktsineerima tulla eelregistreerimata. Haiglasse jõudes tuleb registratuuris teada anda, et olete tulnud vaktsineerima ette registreerimata. Vaktsineerimine toimub Lõuna-Eesti haigla 3. korruse C-korpuse saalis ja kaasa tuleb võtta isikut tõendav dokument. Alaealistel palutakse tulla vaktsineerima koos lapsevanema või seadusliku esindajaga.

22. ja 30. juulil saab vaktsineerida ka Qvalitase arstikeskuses Jüri tn 19a. Aeg tuleks broneerida kas telefonil 1247, digiregistratuuris  www.digilugu.ee, Qvalitase enda registratuuris veebilehel https://qvalitas.ee/ või telefoninumbritel 731 1959 ja 731 1952. Ka Qvalitas kasutab vaktsineerimiseks Comirnaty/Pfizeri vaktsiini.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD