Menu

.      

Selle suve moeks on järveveel SUPitamine

  • Kirjutas Sten Sang

GSG Security rannavalvuri Karolin Rebase kinnitusel on kohalikud aerulauatajad ujujate vastu igati hoolivad. Foto: AIGAR NAGEL

Tamula järvel veeohutust tagava GSG Security rannavalvurite kinnitusel on kohalikud aerulauatajad ujujate suhtes igati hoolivad. SUPiga minnakse vette ujujatest kaugemalt – Roosisaare silla poolt poide vahelt. Küll aga pole rannavalvurid siiani näinud Tamula äärde planeeritud aerulaua väljarentijat, kes end sotsiaalmeedias agaralt reklaamib.

Haihtunud SUPirentija

GSG Security juhatuse liige ja teenistusjuht Joonas Trolla meenutab, et kevadel oli Võru linnavõimuga arutusel SUPirendi korraldamine. „Alustasime hooaega ja kevadel oli teemaks, et keegi soovib järve äärde aerulaudu rentima tulla. Rendikohaks oli planeeritud Koidula tänava ots. Eile küsisin rentija teemal üle ja keegi ei teadnud teemast midagi ning SUPirentimise teenust praegu ei pakuta. Käin ka ise igal nädalal järve ääres ja pole rentijat näinud.”

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD