Menu

.      

Parksepa keskkooli uus juht Aigi Sikkal võeti soojalt vastu

  • Kirjutas Sten Sang

Viimased seitse aastat Põlva kooli õppejuhina ametis olnud Aigi Sikkal andis oma nõusoleku Parksepa keskkooli juhiks asuda juba septembri lõpupäevil. Foto: AIGAR NAGEL

Teisipäeval sai Parksepa keskkooli pere endale uue tragi juhi. Viimased seitse aastat Põlva kooli õppejuhina ametis olnud Aigi Sikkal andis oma nõusoleku juba septembri lõpupäevil. Nüüd saabus aeg mõnda aega direktorita toimetanud kooli juhtima asuda.

Parksepa Keskkool 04.11.2022 FOTO: Aigar Nagel

Sisukad vestlused

Aigi Sikkalit (54) olid esimese tööpäeva puhul tervitamas Võru vallavanem Kalmer Puusepp, abivallavanem Piret Otsatalu ning haridusnõunik Siiri Konksi. Uus koolijuht kinnitab, et ka enne aktust sai valla esindajatega põhjalikult vesteldud ning uue tööpaigaga lähemalt tutvumas käidud. „Vallajuht Kalmer Puusepa ja teiste valla esindajatega on olnud väga meeldivad ja sisukad vestlused. Kooliga käisin enne teisipäeva tutvumas päris mitu korda. Mõni nädal tagasi kohtusin õppealajuhataja Anneli Pladoga ning osalesin lastevanemate üldkoosolekul,” kirjeldab Sikkal. Ta lisab, et tutvumiskoosolekul lastevanemad veel küsimusi esitamas polnud.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD