Menu

.      

Uisutamine on … vanainimeste spordiala

  • Kirjutas Liana Allas

Vastseliina uisuväljak. Fotod: AIGAR NAGEL

Liikumisaasta 2023. Võrumaa liigub Jah, just nii ta ütles! Vastseliina uisuväljaku eestvedaja Taavi Tuvike: „Enamik inimesi seda ei usu, aga uisutamine on naljaga pooleks selline leebe spordiala. Joostes põrutad liigeseid, aga uisutamine ei koorma, see on mõnus liuglemine.” Tundub uskumatu, eks? Mitteuisutaja esimene mõte on, et kes need murtud luud kokku lapib. Taavi selgitab, et tegelikult on uisutamine nagu jalgrattasõit – algul tahab tasakaalu hoidmine natuke harjutamist, aga kui selgeks saab, siis on üks äraütlemata mõnus harrastus.

Vastseliina uisuplats

Käesoleva aasta algul anti sotsiaalmeedia kaudu teada, et uus hooaeg on alanud – uisuplats on uisutamiseks avatud. Ning kellel rohkem huvi, võib liituda ka uisutreeningutega. Taavi Tuvike ütleb, et ega muidu sellega tegeleks, kui endal huvi poleks. Hoolimata sellest, et mõnel talvel saab lumerookimise ja platsi puhastamisega rohkem tegeleda kui uisutamisega.

Vastseliina uisuväljaku eestvedaja Taavi Tuvike. FOTO: Aigar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD