Menu

.      

Uusaastalubadused täidavad trennisaalid rahvaga

  • Kirjutas Kadi Annom

Väimela tervisekeskuse jõusaal koosneb kahest eraldi osast: alumisel korrusel asub traditsiooniliste jõumasinate ruum ning fotol olev kardiomasinate ruum paikneb teisel korrusel. Administraatori Anneli Ilvese ja juhataja Henn Antsoni sõnul on populaarseim seade jooksulint. Foto: AIGAR NAGEL

Ilmselt ei ole kedagi, kes ei oleks iial andnud mõnd uusaastalubadust. Sageli soovitakse olla tervislikumad, liikuvamad, hakkajamad ja asjalikumad. Üks populaarseim uue aasta lubadus on kindlasti ka treeningutega alustamine ning seeläbi rannavormi saamine. On neid, kes entusiastlikult küll jaanuarikuus aktiivsema elustiiliga pihta hakkavad, kuid peagi nende motivatsioon raugeb, kuid kindlasti on ka neid, kes uusaastalubaduse abil endale uue hobi või lausa elustiili leiavad. Uurisime liikumisaasta alguses, kuidas on kohalikes jõusaalides trennihuviliste arv uue aasta saabudes muutunud ja kas niinimetatud vanadele kaladele üldse veel ruumi jagub.

Tärganud trennihuvi

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD