Menu

.      

FOTOD Võrumaa inimesed ja sündmused - Üle Atlandi

  • Kirjutas Liana Allas

Oleme just päästetud ja vaatame uppunud paati. Erakogu

Võrumaa inimesed ja sündmused Kas oleksid valmis sukelduma seiklustesse, kus üheks tingimuseks on võimalikult väike eelarve ja hääletamine, mis sisuliselt tähendab Atlandi ületamist purjepaadis ning vabatahtlikku tööd toidu ja peavarju eest? Praegu Colombias viibiv neiu täpselt sellisel moel sinna jõudis. Millal ta tagasi vanemate juurde Võrumaale jõuab, ta päris kindlalt öelda ei oska. Aga kui ükskord tuleb, siis on tagasisõidupilet ainus, mille ta maailma avastamise seikluse käigus ette broneerib. Seni on ta hakkama saanud teistmoodi.

Võrumaalt laia ilma

Haanjast pärit Kirke Saarnits on 25aastane, käis Võrus koolis ja huvitus muust maailmast juba siis. Pärast kooli lõpetamist läks Kirke Gruusiasse vabatahtlikuna noorsootööle. Ei osanud ta siis ei vene ega gruusia keelt, praegu Colombias asudes hispaania keelt, aga keeleoskuse puudumine pole siiani takistuseks olnud. Kirke ütleb, et on ilmselt seiklejahinge geenidega kaasa saanud, ka tema geograafi haridusega vanemad on oma noorusajal, kui veel teine riigikord oli, seoses õpingutega ülikoolis ringi reisinud.

Kirke Saarnits

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD