Menu

.      

FOTOD Vabaduse 7 asuv ajaloolise hõnguga ärimaja sai olulise värskenduskuuri

  • Kirjutas Kadi Annom

Vabaduse 7 asuv hoone sai mõned aastad tagasi uue omaniku. Fotod: AIGAR NAGEL

Peaaegu iga kohalik teab ja on ka külastanud Võru kesklinnas Vabaduse 7 asuvat väärikat maja, kus on ruumi nii juuksuritele, iluteenindajatele, kohvikule kui ka lille- ning kalapoele. Nii nagu vanad hooned ikka on ka Vabaduse 7 asuv maja viimasel ajal hulgaliselt uuendusi nõudnud. Küll aga on asi seda väärt, sest peale kõige muu on tegemist ühe suurima mantelahjuga hoonega siin kandis. Reedel jõudis hoones taas lõpule üks värskendusetapp. Maja teise korruse ilusalongi osa sai pärast 15aastast remondipausi uhke värskenduse ning vähem oluline ei olnud mantelkorstna väärikuse esiletõstmine ning selle möödujatele nähtavakstegemine.

Reede pärastlõunal avati ametlikult Vabaduse 7 asuva hoone teise korruse  Wabaduse ilusalongi värskenduskuuri saanud ruumid. Fotol ülevalt vasakult sisekujundaja Kristi Tammekand, salongi juhataja Kerttu Heljula, Elita  Põder, juuksur Karen Kottise ning alt vasakult juuksur Sandra Rüütli, maja  omanik Allan Põder, juuksur Stiina Harak. Süles uus põlvkond.  FOTOD: Aigar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD