Menu

.      

Võrumaalt esitati politseile kiirusemõõtmise talgutele ligi 40 paika

  • Kirjutas Kadi Annom

Liiklustalgutel mõõdeti kiirust näiteks ka Võrus Meegomäel, kus piirkonnapolitseinike Kerli Karavini ja Elar Sariku (fotol) sõnul on murekohaks asula algus ning sellele eelnev langus. Politseinike sõnul tulevad autojuhid mäest alla suure hooga ning vabalangus viib nad ületatud tunnikiirusega märkamatult juba asula piiridesse, kus lubatud piirkiirus on vaid 50 kilomeetrit tunnis. Antud paik on piirkonnapolitseinike väitel kiiruseületamise osas probleemiks olnud juba ammu. Seetõttu ei ole ime, et ka tähelepanelikud liiklejad on just selle koha üheks Võrumaa kiiruseületamise paigaks esitanud. Foto: AIGAR NAGEL

Neljapäeval, 22. septembril peeti üle Eesti liiklustalgusid, mille eesmärgiks on kohalike elanikega koos liiklusturvalisust parandada, innustada inimesi mõtlema oma kodukoha turvalisusele ja mõistma kiiruse ületamise ohte. Juba kuuendat korda toimuvatele liiklustalgutele esitati rohkem kui 3637 kohta üle Eesti, kus autojuhid kipuvad teatajate sõnul sagedasti kihutama. Sealhulgas esitati Võrumaalt 36 paika ning Põlvamaal märgiti ära lausa 54 kohta.

Politsei sõnul tuli teateid tänavu rohkem kui kunagi varem, mis omakorda kinnitab, et Eesti inimeste jaoks on kiirust ületavad autojuhid tõsine probleem ja selles nähakse ohtu oma kodukandi turvalisusele.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD