Menu

.      

Põlvamaa ootab kandidaate maakonna teenetemärkidele

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Põlva Maavalitsus ja Põlvamaa Omavalitsuste Liit ootavad kuni 1. veebruarini 2017 kandidaate maakonna teenetemärkidele.

Põlvamaa Vapimärgi kui maakonna kõrgeima autasuga autasustab maavanem isikuid, kes on silmapaistva töö ja tegevusega oluliselt kaasa aidanud maakonna arengule. Vapimärgiga kaasneb Põlvamaa Omavalitsuste Liidu rahaline preemia.

Põlvamaa Teenetemärgiga kui maakonna kõrge autasuga autasustatakse isikuid, kes on oma töö ja tegevusega aidanud kaasa maakonna arengule ja on paistnud silma maakonna jaoks olulise saavutusega.

Kandidaate võivad autasudele esitada kõik isikud, asutused ja kollektiivid maavalitsuse e-posti aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või postiaadressil Kesk 20, 63308 Põlva.

Kandidaadi esitamisel tuleb ära märkida taotluse esitaja ja kontaktandmed, kandidaadi nimi, sünniaeg, elu- ja töökoht, kodakondsus, varem antud autasud ja teenete kirjeldus.

Taotluse võib esitada vabas vormis, kuid abiks on ka vastav taotlusvorm, mis on leitav Põlva maavalitsuse veebilehelt, kus on ka varem tunnustatute nimed aastate kaupa.

Teenetemärgid antakse üle Eesti Vabariigi aastapäeva auks peetaval pidulikul üritusel.

Eelmisel aastal pärjati Põlvamaa vapimärgiga Voldemar Enno ning Põlvamaa teenetemärgi pälvisid Külli Lokko, Kalju Paalman ja Jalmar Vabarna.

LOE VEEL

PÕLVA UUDISED