Menu

.      

Põlva sünnitajad on teretulnud Võrru oma beebisid ilmale tooma

  • Kirjutas Sten Sang

Lõuna-Eesti haigla ravijuht Agnes Aart julgustab Põlva lapseootel naisi Võrru sünnitama tulema ja usub, et vahemaa haiglani jääb mõistlikkuse piiresse. Foto: AIGAR NAGEL

Teisipäeval otsustas ASi Põlva Haigla nõukogu, et haigla jätkusuutlikkuse tagamiseks kujundatakse sünnitusabi teenused ümber ja sünnitusosakond suletakse selle aasta lõpus.

Emade ja beebide ootel

Lõuna-Eesti haigla ravijuht Agnes Aart tõdes, et Põlva haigla sünnitusosakonna sulgemise otsus ei tulnud üllatusena. Ta ei pea reaalseks võimalust, kus vastuvõetud otsus siiski pööratakse tagasi ja Põlva haiglas sünnitusosakonna tegevus jätkub. Sel puhul ollakse igati valmis vastu võtma Põlvast tulevaid sünnitajaid. „Kindel teade sulgemise kohta tuli alles eile. Seni pole osakonna sulgemise teemalised jutud Põlva poolt tulevate sünnitajate arvu muutnud. Küll aga on pärast möödunud aasta juulis Valga haigla sünnitusosakonna sulgemist pidevalt kasvanud sealt tulevate sünnitajate hulk.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

PÕLVA UUDISED