Menu

.      

Laupäeval pandi punkt Eesti noorte kahe-võistlejate ja suusahüppajate karikasarjale

Foto: ERAKOGU

18. märtsil toimus Otepääl Eesti kahevõistluse ja suusahüpete noortesarja viimane etapp. Kolmandat aastat järjest said sarja üldvõidu Andsumäe suusaklubi ja Võru spordikooli noored ning võidukarikas jääbki nüüd Võrru. Kokku oli sarjas neli etappi, kõik läksid ka arvesse ja karikapunkte saadi 1826. Teisele kohale tulnud Tallinna võistkond sai 400 punkti vähem (1410).

Pildil esireas (vasakult): Stella Troska (N12, sarja üldvõitja), Carolina Roomets (N10, sarja üldvõitja), Kert Hüvato (M8, sarja neljas koht), Markus Pungar (M10, sarja üldvõitja), Sten-Jörgen Leis (M12, sarja üldvõitja). Tagareas (vasakult): Triinu Hausenberg (N16, sarja üldvõitja), treener Olev Roots, Carena Roomets (N12, sarja teine koht), Kerstin Miško (N14, sarja üldvõitja).

Pildilt puuduvad Annemarii Bendi (N16, sarja teine koht), Kaspar Mill (M14, sarja teine koht), Oliver Kimask (M14, sarja neljas koht), Virgo Lapp (M8, sarja viies koht).

„Rõõm on töötada selliste noorte poiste ja tüdrukutega, kes on nii spordile pühendunud,” kiidab treener Olev Roots oma kasvandikke.

Talvisele hooajale tõmmatakse joon alla pärast Eesti meistrivõistlusi ja Swedbanki noortesarja, mis toimuvad sel nädalavahetusel Otepääl.