Menu

.      

Pühapäevasel treeningpäeval pingutati kummipaelu ja põristati trummipulki

Üheksandale treeningpäevale kogunes 140 osalejat.  Foto: KADI ANNOM

LIIKUMINE • Pühapäeva lõunaks oli Võru spordikeskusesse kogunenud juba sada trennihuvilist, et osa saada treeningpäeva esimesest proovilepanekust, päeva jooksul tuli osalejaid kokku lausa 140. Üritus toimus juba üheksandat korda ja korraldaja Eliise Abel julgustas treeningpäevast osa võtma kõiki, kel vähegi huvi liikumise vastu. Treeningud olid jõukohased ja sobilikud ka algajale, sisaldades lihtsaid sammukombinatsioone ja harjutusi. Tundes oma keha, oli vaid tarvis välja valida enda jaoks kõige sobilikumad treeningud.

Treeningpäeva juhatas sisse Võrust pärit treener Katrena Tenno, kes juhendas NTC Strength’i treeningut. Päev jätkus BodyFiti treeninguga Kristi Roosimäe käe all. Tegemist oli lihastreeningutunniga, kus abivahendina kasutati kummipaelu, mis on suurepärased, et tõsta treeningust saadavat koormust. Tunniajasel loengul treeningute vahepalana andis nõu ja vastas küsimustele personaaltreener Kristjan-Johannes Konsap. Treeningpäeva teise poolde jäid Nike Endurance’i, Mybeat’i ja BodyArt Stretchi treeningud. Mybeat on uus kontsepttreening, kus harjutuste sooritamisel kasutatakse trummipulki. Tegemist on vastupidamistreeninguga, kus treenitakse nii võhma kui ka lihaseid ja tagatakse samal ajal hea tuju.

Huvilisi jätkus veel päeva viimastesse tundidessegi, oli palju neidki, kes eranditult kõik treeningud kaasa tegid ning viimast võtsid. Päeva jooksul loositi kõikide osalejate vahel välja hulgaliselt auhindu, mis sportlikku eluviisi toetavad ja trenniks motivatsiooni annavad.