Menu

.      

Heliose juht Jaanus Vislapuu: Võrus pole jalgpall kunagi varem nii populaarne olnud

  • Kirjutas Küsis Andres Kalvik

Võru FC Heliose miinimumeesmärk on Eesti meistrivõistluste Esiliiga Bsse püsima jääda.

Esimest korda Eesti jalgpallimeistrivõistlustel tugevuselt kolmandas liigas ehk Esiliiga Bs kaasa tegev Võru FC Helios on hooaega alustanud võidu, viigi ja kaotusega. Senised kohtumised on peetud võõrsil, sest kodusel muruväljakul ei kannata veel mängida. Võrulased saavad oma meeskonnale kaasa elama tulla 28. aprillil, kui külla tuleb Lasnamäe FC Ajax.

Sügisel saab Võrumaa jalgpall aga uue hoo sisse, sest Kreutzwaldi kooli kõrval valmib maakonna esimene täismõõtmetes kunstmuruväljak, kus saab aasta ringi harjutada. Heliose juht Jaanus Vislapuu usub, et ühel ilusal päeval tuntakse Võru kui jalgpallilinna.

Võru FC Helios saavutas eelmisel hooajal Eesti meistrivõistluste teise liiga Põhja/Ida piirkonnas kolmanda koha. Kui kergelt sündis otsus astuda samm ülespoole, Esiliiga Bsse?

Jaanus Vislapuu: Ei olnud kerge otsus. Mõtlesime liiga ja oma mängijate tasemele ning alles pärast pikka kaalumist võtsime koha vastu. Sügisel oli rohkem Võru mängijaid, kes soovisid osaleda, aga talvel tegid ikka paljud loobumisotsuse. Kõige rohkem pelgame seda, kas meil jätkub mehi, et hooaja jooksul 36 mängu (teises liigas oli eelmisel hooajal 26 mängu – A.K.) vastu pidada. Mitu mängu toimub ka nädala sees ja see on töötavatele meestele raske.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.