Menu

.      

Annetamistalgute raames toimunud heategevusjooksuga toetatakse Võrumaa noorsportlasi

  • Kirjutas Kadi Annom

Pühapäeval joosti lumistel Kubja metsaradadel viiendat heategevusjooksu. Foto: VÕRUMAA SPORDILIIT

Täna toimuvad Eestis esimesed annetamistalgud, kus kogutakse annetusi erinevate ühiskondlike probleemide lahendamiseks. Üle Eesti korraldatakse ligi 100 talgut, millest esimesed toimusid juba möödunud nädalavahetusel. Nii toimus ühe annetamistalguna ka pühapäevane viies heategevusjooks, mis tõi Kubjale nii jooksjaid kui ka kõndijaid, kellel ühine eesmärk teha koos sporti ja ühtlasi toetada Võrumaa noorsportlasi.

1. detsembril kell 13 anti Kubja suusabaasis start, mis läkitas tublid sportlased rajale. Valikus olid kaheksa ja nelja kilomeetri pikkused rajad. Põhidistantsi kiireimaks jooksjaks tuli heategevusjooksul Rauno Jallai, tema järel Arlet Raha ja Kaarel Redi. Naiste esikolmikusse kuulusid Consuelo Laanemäe Räim, Terje Piirmann ja Laura Joonas. Osavõtutasu alammääraks oli viis eurot, mudilastel kaks. Toetus võis olla ka suurem, sest seda rohkem on võimalus panustada noorsportlaste arengusse. Stipendiumi saajad kuulutatakse välja 28. detsembril toimuval Võrumaa spordiaasta lõpetamisel.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.