Menu

.      

FOTOD Ants Joonas, laskesuusatajate teine isa, sai Haanjasse nimelise pingi

  • Kirjutas Kalev Annom

Kuulus treener oma kuulsate õpilastega laupäeval, 12. septembril Haanjas oma pingil, mis ei paista väljagi ja mida tasub spetsiaalselt vaatama minna. Pildil esireas (vasakult) Endel Talv, Anti Joonas (Antsu poeg), Agu Palo, Ülo Kuljus, Peeter Ruuda. Teises reas vasakult: Uku Vislapuu, Romand Kiisk, Janno Prants, Iivi Tähe, Eve Jurask, Marian Hanvere, Ants Joonas, Aili Tamm, Helve Luht. Tagumises reas vasakult: Indrek Klampe, Ardi Paur, Heiki Kanistik, Aivo Udras, Peeter Hillep, Hillar Zahkna, Margus Kaur, Toomas Kivila, Vahur Külm, Jaanus Kikkas, Margus Kikkas, Mati Luht, Urmas Vijar, Aivar Lai, Kalev Vähi, Kalev Joonas, Üllar Tähe, Georg Ruuda, Janek Mustmaa, Raul Tohv, Aavo Pettai. Kuusepuust pingi kujundas endine võrulane Tõnu Sikk ja valmistas Võru firma Hanson Mööbel. FOTOD: Kalev Annom

Laupäeval, 12. septembril oli Haanja spordikeskuse parklas raske leida vaba kohta. Nimelt valmistuti legendaarse laskesuusatamise treeneri Ants Joonase 85 aasta juubeli puhul temanimelise pingi avamiseks. Kohale oli tulnud ligemale sadakond Ants Joonase lähedast, sugulast, sõpra ja palju õpilasi.

Teine isa

Ants Joonase õpilased, ise juba isad ja vanaisad, ei häbenenud olla tundelised ning nimetada treenerit oma teiseks isaks, kes oskas juhendada ja treenida mänguliselt, õpetada noa-kahvliga sööma, treeningubaasi ehitama ja mida kõike veel.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.