Menu

.      

Haanja suusakeskuses alustatakse hooaega suuskadel, aga mitte ainult suusarajal

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: Martin Mark

Eeloleval laupäeval, 11. detsembril kell 17 oodatakse Haanjasse kõiki suusa- ja diskosõpru, kellega koos panna püsti üks vägev lumine suusahooaja alguse möll. Kuue tunni vältel kõlavad kõige armastatumad klassikalised hitid disko kuldaegadest ja sellest ajastust, kus elu “laigiti” sellest päriselt osa võttes, mitte niivõrd nutiekraani kaudu.

Ainulaadsel suusadiskol saab tantsusamme seada nii suuskadel kui ilma ja mida vallatumas suusakostüümis, seda pidulikum! Lumisel laval astub üles Merilin Mälk & Bänd, oma digitaliseeritud kassetikohvreid paotavad nii mõnedki siinmail tuntud DJ-d. Avatud on nii sise- kui välibaar, pakutakse värskeid pirukaid ja vastavalt soovile nii soojendavaid kui jahutavaid jooke.

Haanja suusakeskus on klassikalise talispordi sõprade jaoks armastatud trenni- ja võistluskoht, tänu kelgumäele ja madalseiklusrajale pole seal igav ka pere teistel liikmetel, kes otsivad suusatamise kõrvale muid tegevusi. Laupäevasele diskole oodataksegi suusakeskuse sõpru ja fänne kogu perega, väga oodatud on ka kõik uued uudistajad, kes otse suusarajale tormata ei söanda, aga siiski spordist läbiimbunud talveõhku hingata ja end liigutada tahavad.

Haanja puhke- ja spordikeskuse ning SA Haanjamaa Sport juht Anti Saarepuu kutsub kõiki nende sportlikest huvidest ja vormist hoolimata laupäeval Haanjasse: “Avame suusatalve Haanjas vingelt – saab suusatada, kelgutada, suuskadel tantsida ning melu ja muusikat nautida. Üles astub 2018 Superstaari saate pronks ja loodetavasti 2022 Eurovisiooni kuld Merilin Mälk!”

Meil on lund! Vaata otsepilti Haanja suusakeskusest SIIT!