Menu

.      

FOTOD JA VIDEO Barrus Võru võrkpalliklubi sammub tõusvas joones: varasemale pronksile lisaks võideti meistriliigas ajalooline hõbemedal!

  • Kirjutas Kalev Annom

Ühispilt hõbemedalistide ja fännidega. FOTOD: Kalev Annom

Ühispilt hõbemedalistide ja fännidega. FOTOD: Kalev Annom


Eesti võrkpalli meeste meistriliiga sai punkti Võrus. Selver/TalTech võitis Võru Barruse 3:1 (25:22, 17:25, 25:18, 25:22) ja võitis finaalseeria mängudega 4:0.

Finaalseeria teises geimis tegi Võru 12:11 pealt spurdi 19:12 peale ja sellest piisas geimivõiduks, kuid kuldmedal läks siiski pealinna.

Võrule tõi kõige rohkem punkte Renato Oliveira Santose 27.

Täismajas ja parklas ei jätkunud kohti. Noored huvilised elasid mängule kaasa põrandal. Fotod: Kalev Annom

Täismajas ja parklas ei jätkunud kohti. Noored huvilised elasid mängule kaasa põrandal. Fotod: Kalev Annom


Võru meeskonna jaoks oli hõbemedali võitmine ajalooline, sest klubi seni parim tulemus oli möödunud hooajal saadud pronks.

Võru parimad Renato Santos ja Tarvo Täht

Karika andsid võrulastele üle tehnikaülikooli rektor, endine võrulane Tiit Land ja Võru linnapea Kalvi Kõva.

Karika andsid võrulastele üle tehnikaülikooli rektor, endine võrulane Tiit Land ja Võru linnapea Kalvi Kõva. FOTOD: Kalev Annom


Võru meeskonna resultatiivseim oli 27 punktiga Renato Santos, Tarvo Täht tõi kümme punkti ning Shonari Hepburn ja Kristo Kollo kumbki üheksa punkti. Barruse vastuvõtt oli 28 protsenti, rünnak 41 protsenti, blokiga saadi seitse punkti ja serviga kolm (16 viga). Võitjatele tõi 22 punkti Matthew Aubrey.

Võitlusliku mängu ajal oli põrand higist märg ja libe ning Simon Männistel (vasakul) ja Hugo Laugametsal palju kuivatamist. FOTO: Kalev Annom

Võitlusliku mängu ajal oli põrand higist märg ja libe ning Simon Männistel (vasakul) ja Hugo Laugametsal palju kuivatamist. FOTOD: Kalev Annom