Menu

.      

Võrumaa Teataja lugeja Aita Vaglakes Tsolgost võitis Jaagumäe jõululaua

Aita Vaglakes ja Jaagumäe Kaubanduse juhataja  Taimar Timmi.  Foto: ANDREI JAVNAŠANLEHELUGEJA VÕIT • Kõik, kes on tellinud Võrumaa Teataja vähemalt pooleks aastaks, osalevad auhindade loosis, mille on välja pannud meie koostööpartnerid. Eile hommikul andis Jaagumäe Kaubanduse juhataja Taimar Timmi Võrumaa Teataja väga pikaaegsele lugejale Aita Vaglakesele üle jõululaua menüü tosinale inimesele. Jõululaud viiakse Aita Vaglakese koju Riidmaa tallu kolmapäeva, 23. detsembri ennelõunal.

Aita Vaglakes: „See on üllatuste üllatus, mille osaliseks ma sain. Ei oska ette kujutada, et 23. detsembri hommikul on tarvis ainult laudlina lauale panna ja oodata ning Jaagumäe katab laua. See on nii uskumatu.”

Tsolgos Riidmaa talus istub Aita Vaglakese peres jõululauda 13 inimest. Aital on kolm tütart ja Aita on kuuekordne vanaema.

Aita Vaglakes kinnitab, et on lehti alati lugenud ning oli ka Töörahva Elu lugeja.

„Võrumaa Teatajast saab teada, mis maakonnas toimub, ja ka seda, mis oma vallas või isegi oma külas uudist on, sest kui lehte ei loe, siis elad kui kotis,” räägib Aita Vaglakes. „Võrumaa Teatajas on kirjutatud väga paljudel teemadel ja huvitavalt. Kui loed, siis igav ei hakka.”

Aastaid tagasi tegeles Aita Vaglakes loomadega ja kodus olid sead ning nuumpullid, kes nüüd kannavad lihaveise nime. Praegu on talus palju marjapõõsaid ja kasvatatakse köögivilja.

„Kauplemas käin Võru turul ja sealt saan nii-öelda teise pensioni juurde. Õnneks on tervis hea ja olen hea enesetunde nimel ka hoolas arsti juures käija. Hiljuti sain abi nõelravist ning ega ma oma vanust tunneta,” räägib Aita Vaglakes rõõmsalt.

Jaagumäe Kaubanduse kontorist lahkudes soovib Aita Vaglakes firmale edu ja kordaminekut ning kõigile isiklikku õnne!

Järgmisena läheb loosi õhtusöök kahele hotelli Georg restoranis Postmark.

Ilusaid jõule kõigile lehelugejaile ja koostööpartneritele!

{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD