Menu

.      

Automaadid kardavad külma

Paki- ja pangautomaadid töötavad krõbedate ilmadega tõrgetega, probleeme esineb ekraanides ja ka liikuvates osades, eelistada tuleks siseruumides asuvaid seadmeid.  Fotod: TOMI SALUVEERKÜLMAPELGLIKUD SEADMED • Külmade ilmade tõttu esineb Võrus rohkelt tõrkeid nii paki-, panga- kui ka tanklaautomaatide töös. Rikkeid tuleb ette puutetundlike ekraanide ja automaatide mehaaniliste osadega.

Omniva pakiautomaadi kasutamisel tekkis kliendil laupäeval probleem kleepsu väljatrükkimisega. Automaat avas eelvormistatud paki koodi sisestamise järel küll kapi ukse, kuid ei trükkinud pakisaatmiseks vajalikku triipkoodiga kleepsu. Seejärel trükkis automaat kaks vale sihtaadressiga kleepsu. Automaadil olevale infotelefonile laupäeval ei vastatud, sealt kuuldus vaid salvestatud üldinfo Omniva kohta.

Omniva klienditeenindus teatas eile, et saatmata pakk on võimalik koodi alusel ilma lisatasu maksmata ära saata postkontori kaudu. „Oleme probleemist teadlikud, meie poole on pöördunud paljud kliendid, kelle saadetise kleepsud on pakiautomaati kinni jäänud,” ütles Omniva klienditeenindaja.

20 PÄEVA ENIMLOETUD