Menu

.      

Valitsus kinnitas Igor Taro Põlva maavanema ametisse

Foto: FOTOSFERA / ANDREI JAVNAŠAN

UUS AMET • Võrumaa Arenguagentuuri turismikoordinaator Igor Taro asus eilsest tööle Põlva maavanemana. Vabariigi Valitsus nimetas ta oma neljapäevasel istungil järgnevaks viieks aastaks uude ametisse.

Oma ametiaja peamiseks eesmärgiks nimetab värske maavanem haldusreformi ja sellele järgneva riigireformi mõistlikku läbiviimist Põlvamaal ning teenuste kättesaadavuse ja kvaliteedi säilitamist.

„Inimesed ootavad meilt paremaid teenuseid, pädevamaid vastuseid ja sujuvamat koostööd,” ütles Taro. Praegune halduskorraldus on tema sõnul ajale jalgu jäänud – see pole suutnud peatada linnastumist ega väljarännet.

„Näeksin hea meelega, et miinimumnõuete täitmise ja kauplemise asemel tekivad meil nii kaasajas väljakujunenud majandussidemete kui ka ajaloolise ja kultuurilise seosega võimekad omavalitsusüksused,” sõnas Taro.

Igor Taro on lõpetanud Võru Kreutzwaldi gümnaasiumi ja omandanud kõrghariduse Lomonossovi-nimelises Moskva riiklikus ülikoolis ajakirjanduse erialal. Alates 2015. aastast töötas ta Võrumaa Arenguagentuuris turismikoordinaatorina ja ASis Värska Sanatoorium turundus- ja kommunikatsioonijuhina.

Endine maavanem Ulla Preeden lahkus ametist omal soovil enne ametiaja lõppu ning asus tööle Tartu tervishoiu kõrgkooli rektorina.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD