Menu

.      

Haanja noored said ettevõtlusnädala keskel endale kahekorruselise maja

Haanja vallavanem Juri Gotmans annab noortemaja ees võtmed üle Miina-Aleksandra Pihole. Suursündmust oli tunnistama tulnud terve Haanja koolipere – ligemale 60 õpilast. Foto: FOTOSFERA / ANDREI JAVNAŠAN

PILDIGALERII NOORTE OMA MAJA • Ettevõtlusnädala keskel said Haanja valla noored endale valla südamesse, kuulsa suuskadest bussipeatuse vastu täitsa oma maja, pealegi kahekorruselise. Nüüd on naabervaldade noortel põhjust soolaleivale tulla ja haanjalastel uhke külalisi vastu võtta.

Maja avamine oli sedavõrd suur sündmus, et kohale tuli terve koolipere ning naabrite kanagi. Minutipealt oli kohal Haanja vallavanem Juri Gotmans.

„Hei, noored! Paar aastat tagasi hakkasime rahvamajas unistama oma majast ja nüüd on läbi mitmete instantside asjad nii kaugel, et saab võtmed üle anda,” meenutas Juri Gotmans asjade käiku.

„Maja omanikeks saades tekivad kohe ka kohustused maja korras hoida. Olgu teil häid mõtteid ja lennukaid ideid, millega maja täita,” rääkis Juri Gotmans võtmeid kooli õpilasesinduse juhile Miina-Aleksandra Pihole üle andes.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD