Menu

.      

Lõuna-Eesti haiglas avati magnetresonantstomograafia kabinet ja uuendatud taastusravikeskus

Teisipäeval kell 11.05 oli pärast lindi läbilõikamist C-korpuse esimesel korrusel 1,5 miljoni euro eest sündinud magnetresonantstomograafia kabinet ja uuendatud taastusravikeskus avatud. Linti lõikavad haigekassa juhatuse liige Tanel Ross (vasakult), taastusravikeskuse juhataja Katrin Lembra, Andrus Aavik Tartu ülikooli kliinikumist, maasekretär Eveli Kuklane ja haigla juhatuse liige Arvi Vask.  Foto: FOTOSFERA / ANDREI JAVNAŠAN

• Lõuna-Eesti haiglas tähistati radioloogiapäeva •

PILDIGALERII INVESTEERING TERVISESSE • Üleeile kell 11.05 lõigati Lõuna-Eesti haigla C-korpuse esimesel korrusel läbi lint, mille taha jäi 1,5 miljoni eurone investeering: magnetresonatstomograafia kabinet ja uus taastusravikeskus.

„See 1,5miljoniline investeering on patsientide hüvanguks ja haigla kasuks ning sündis see tänu Võrumaa omavalitsustele ja Tartu ülikooli kliinikumile,” ütles teisipäeval kell 11 Lõuna-Eesti haigla juhatuse liige Arvi Vask enne lindilõikamist.

Arvi Vask tänas projekteerimisfirmat Resand ja ehitusfirmat Semuehitus ning taastusravikeskuse personali, kes nii kaua kannatasid ja suutsid uue keskuse sünni ära
oodata.

Taastusravikeskuse juhataja Katrin Lembra oli rõõmus, sest pikki-pikki aastaid kestnud unistus uuest taastusravikeskusest on nüüd teoks saanud.

Üheskoos loeti: üks, kaks, kolm, ja lint saigi läbi lõigatud.

20 PÄEVA ENIMLOETUD