Menu

.      

Osulas oli tänavu suurim jõululaat

Triinu koos ema Ingega. Naiste letil kohtus magus suutäis soolasega. Müügihitiks olid jõululaadal kirsi-rummipiparkoogid ja mandliküpsised. Fotod: KADI ANNOM

JÕULUAEG • Reede õhtul peeti Osula põhikooli spordihallis jõululaata, kus osales 40 müüjat ja umbes paarsada külastajat. Müügiletid täitsid Osula kooli õpilased, vilistlased, kuus õpilasfirmat ning kohalikud ettevõtjad. Osula põhikooli huvijuhi ja ürituse peakorraldaja Lisanna Elmi sõnul on nende jõululaat pika traditsiooniga üritus, mille algusaega täpselt paika panna on keeruline.

„Olen ise ametis olnud alles aasta, kuid kolleegidelt uurides ei saanudki täpset vastust, millal jõululaada traditsioon alguse sai. Küll aga võin öelda, et laat on sel aastal palju suurem kui varem,” selgitas Elm.

Fotod: KADI ANNOM

Laadaõhtu algas kell 17 ja lõppes kell 19. Paari tunni sisse mahtus nii kauplemist, õpitubasid, õnneloosi, õnnevalamist kui ka meelelahutust rütmiliste vahepaladena. Õnneloos maksis üks euro ning saadud tulu läks õpilasesinduse tegemiste arenguks. Müügilettidelt leitav oli mitmekülgne. Pakuti piparkooke, lihatooteid, teesegusid, seinakelli, seltskonnamänge ja palju muud huvitavat laadakraami, mis jõululauale või kingipakkide sisse passiks. Müüjate sõnul ei saanud ostmise üle nuriseda, sest huvilisi jagus.

20 PÄEVA ENIMLOETUD