Menu

.      

Turismimessil on Võrumaa esindatud ligemale 30 osalejaga

Lõunapiima messiboks Tallinnas turismimessil, mis suleb uksed homme.  Foto: LÕUNAPIIM

REISIMESS • Võrumaa on üks omamoodi kant, inimesed kõnelevad eesti keelest teistmoodi keelt ja aeg kulgeb siin küngaste, järvede ja metsade vahel ka hoopis teistmoodi – aigu om!
„Touresti messile mahub vaid näputäis Võrumaa toredaid tegemisi, kuid mul on äärmiselt hea meel, et sel aastal oleme esindatud messihallis lausa  kolmel alal:  „Võrukaeltega Võrumaale” lastehallis, „Puhka Eestis” hallis ning Toiduteel Uma Meki kaubamärgiga,” rõõmustab Võrumaa turismikoordinaator Kadri Moppel.

„Võrukaeltega Võrumaale” alas jätkub lustimist nii suurtele kui ka väikestele. Siin leiab võimaluse osaleda Pokumaa või Aila Näpustuudio töötubades ja  mängida Võrumaalt pärit laua- või põrandamänge, eriti suurt populaarsust on kogunud Võrumaa metsade vahel valminud lauamäng „Wild-Est” ja põrandamäng „Reis ümber Suure Munamäe”. Seiklushimulistel on võimalus kelgutada Metsavenna talu Punkrimäe kelgumäel, ronida Suure Munamäe vaatetorni tippu ning võtta osa Võhandu maratonist. Pisikestel võrukaeltel on Nõiariigi liikluslinna abiga võimalik nii kodu- kui ka kooliteel ohutult liiklema õppida. Meeleolu hoiab üleval ning tegevusi suurel laval pakub Võru lastefestival,” lisab Võrumaa turismiinfokeskuse konsultant Kaisa Äärmaa.

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD