Menu

.      

Võrumaa Teataja tasuta digilehe esimene aasta Võrumaa keskraamatukogu lugemissaalis

Keskraamatukogu teenindusosakonna juhataja Tuuli Kütt (vasakult),  lugemissaali bibliograaf Aili Järv ja arendusjuht Merle Koik eile hommikul Võrumaa Teataja digilehte lugemas. Foto: ANDREI JAVNAŠAN

TASUTA DIGILEHT • Möödunud aasta sõbrapäeva eel pani Võrumaa Teataja veebitoimetaja Aigar Nagel Võrumaa keskraamatukogu lugemissaali tööle arvuti, millega saab tasuta lugeda Võrumaa Teataja digilehte ning peale selle ka Antsla Valla Lehte, Vastseliina Valla Lehte, Haanimaa Uma Lehte, Rõuge Infolehte, Põlva Teatajat, Meremäe Ajalehte, turismilehti.

Eile hommikul käisime uurimas, kuidas digilehed vastu on võetud?

Lugemissaali bibliograafi Aili Järve sõnul on inimesed digilehe lugemise võimalusega juba harjunud, on neidki, kes lugemissaali sisenedes seavad sammud otse digilehte lugema.

„Mulle tundub, et rohkem armastavad digilehte lugeda mehed, kuid see võib ka nii ainult tunduda,” rääkis bibliograaf Aili Järv eile Võrumaa Teatajale.

Eakamad lugejad rõõmustavad, et digilehte saab lugeda isegi ilma prillideta, sest ekraanil oleva digilehe tekst ja fotod on väga selged.{jcomments off}

20 PÄEVA ENIMLOETUD